Ekologisk superfood för alla

Go For Life drivs av konceptet Be As Good As You Can Be. För oss betyder det att vi optimerar oss själva att vara i vår fulla kraft och att få vår potential att expandera. Helt enkelt att vara den bästa möjliga versionen av oss själva. Vi optimerar oss själva för att vara i vår fulla potential och vill ta med dig på resan mot den mest levande och energifyllda du. Vi är passionerade inom råvaror av alla dess slag men främst de som är en extra boost för kroppen.
Under åren på vår resa som hälsokost företag har vi lärt oss mycket och en stor fråga som många av våra nya kunder har haft i deras nyfikenhet är vad råvarorna är bra till.
Vi har noga delat upp och markerat våra förpackningar i 3 kategorier så att ni kan enkelt hitta fram en produkt som passar just dig.

– Energi innan träning
– Vårdar och stärker din kropp
– Stärker och återuppbygger

Läs mer om våra tankar kring våra symboliska varugrupper nedan.

 

Att vi behöver röra på oss för att få energi att orka med allt vi måste i vår samtid är inget nytt. Men det finns gånger när man är på väg till träningen och energin kanske inte riktigt finns där. Då hjälper vår symbol «Energi innan träningen» att inspirera dig till energi givande råvaror som tar dig till den energi nivå du behöver. Det finns massor av naturliga råvaror i världen som ger extra energi för dig som vill äta naturliga råvaror kopplat till din träning.

 

Det finns många sätt att vårda sin kropp på för att hålla den stark och stå emot dagens påfrestningar som den får utstå. Att träna i olika former är en del av att ta hand om sin kropp. Men en annan del som är minst lika viktig är vad vi äter och vad som finns i den maten vi stoppar i oss. I vår vårdande symbol hjälper vi dig att inspirerar dig till kända men också kanske nya råvaror som boostar din kropp och själ på olika sätt. 

 

När vi tränar så sliter vi på kroppens muskler och leder. En viktigt del är att vila efter ett hårt pass men lika viktigt är det att äta rätt för att återbygga och stärka kroppen efter ett pass. Vi hör ofta hur behovet av protein ökar när tränar mycket och vill forma musklerna.  Men visste du att kroppen också bygger sitt eget protein av aminosyror, och  att växtproteinet är mycket mer lättillgängligt för kroppen än vilket animaliskt protein som helst. Låt vår symbol «Stärker och Återuppbygger» inspirera dig till naturliga råvaror som ger din kropp vad den behöver.