Go For Life

'Engaged people celebrating the harmonious thriving of all'

Go For Life drivs av konceptet Be As Good As You Can Be. För oss betyder det att vi optimerar oss själva att vara i vår fulla kraft och att få vår potential att expandera. Helt enkelt att vara den bästa möjliga versionen av oss själva. Vi optimerar oss själva för att vara i vår fulla potential och vill ta med dig på resan mot den mest levande och energifyllda du.

Vi är passionerade och nyfikna på alla metoder för att optimera oss och två av våra favoritverktyg är Superfoods och funktionell träning.

För oss betyder inte Be as good as you can be att vi måste vara perfekta och vårt åtagande är inte ens att försöka bli perfekta. Vårt åtagande är att lära oss att växa som individer och ta med andra på resan. Vårt åtagande är att försöka göra medvetna och konstruktiva val i vardagen som får oss att känna oss mer levande.

Det handlar inte om att jämföra sig med andra utan att vara den bästa optimerade jag med de styrkor och svagheter jag har nu. Vi älskar att ha roligt och försöker därför ha en rejäl näve ödmjukhet i vår strävan. Då vi så många gånger misslyckas att göra de rätta valen och att uppnå våra mål. Men vi ger inte upp. Vi försöker att inte döma oss själva. Vara tacksamma för de lärdomar vi får, bara göra varje misstag en gång och pröva nya strategier mot våra mål.

Vad får dig att känna dig levande och i din kraft? GÖR DET NU!!! (paus för armhävningar :-))

Vi har experimenterat med de bästa livsmedlen under 7 år och har idag en grym serie råvaror, och nu lanseras BOOST ME funktionell superfood eller performance food. De är instant superfood som du bara blandar med vatten för en snabb BOOST och ta ett steg till mot din fulla potential.

Varje vecka testar vi olika träningsformer och du är välkommen!! Vi åker runt och träffar grymma coacher och träningsställen där vi testar det de kan bäst. Det ska alltid vara roligt, utmanande och på egen nivå. Gå med i vår Facebookgrupp Workout Wednesday för att hålla dig uppdaterad och anmäla dig. Vi ses snart!!

För att förenkla din optimering, kolla in våra artiklar om olika strategier
och goda recept.

Vill du också utveckla dig och vara i din fulla potential? BRA!!! Häng med oss på Instagram, Facebook eller Youtube för träningsfilmer.

Nöjd kundgaranti

Vi ger dig 100% nöjd kundgaranti. Om du inte är helt nöjd med en vara är du välkommen att returnera den och få alla pengar åter eller ny valfri vara. Vi står självklart för returfrakt. Kontakta info@goforlife.se

Feedback

Markus,

Jag är eko-vego och hårt tränande sedan ett par år, men har hittills haft väldigt svårt att hitta schyssta tillskott som hjälper min träning. Exempelvis säljer mitt gym bara skit som innehåller fyllnadsmedel och e-nummer och jag tycker att det är superviktigt att visa att det finns bättre alternativ! Go for lifts spirulina och hampaprotein fungerar perfekt för mig. 

Markus, Stockholm
Baltazar,

Jag har fått ett positiv intryck om företaget efter jag har haft en personlig kontakt per telefon angående en viss fråga samt efter min beställning av en vara. Jag tänker absolut att återkomma med flera beställningar.

Baltazar, Uppsala

Möt våra vänliga ansikten

“We are all about helping you to be well and create health for life!”

 

Mattias Fyrörn
Sales, Community & Development

“Engaged life engineer obsessively searching for the beautiful potential in all.”

“Creating a sustainable world!”

Kenzo Franzén
Warehouse & Customer Service

“If your dreams don’t scare you, they are too small”

Vi gillar dig. Berätta gärna vad vi kan göra för dig eller lämna din feedback här. Tack!

Marika,
Jag la beställning sent fredag kväll och fick den levererad på tisdagen. Känns bra att kunna betala med faktura och produkterna var av hög kvalité. Jag kommer att beställa här igen!
Marika, Sverige
Sofia,
Jag älskar superfood och använder goforlifes produkter varje dag. Min kropp behöver protein och jag har börjat använda hampa protein i min smoothie varje dag.
Sofia, SVERIGE
Fields marked with an * are required

GoForLife/Natessen AB

Analysvägen 28

435 33 Mölnlycke

Organisationsnummer 556981-8486

Telefon: 031-400430 (Vardagar 9-12)