Grönkålscheesecake!

Grönkålscheesecake

Denna överraskande gröna cheesecake tar hjälp av grönkålets pulserande färg för att ge dig en helt ny raw food-upplevelse!

Ingredienser:

• 2,5 dl cashewnötter
• 1 banan
• 2 dl grönkål
• 1 dl kokosolja
• 1 dl lönnsirap
• 2 1/2 msk citronjuice
• 1/8 tesked havssalt

Gör så här:

1. Lägg alla ingredienser i en mixer. Mixa tills de nått en väldigt mjuk konsistens och du inte längre kan se spår av nötterna eller grönkålen. Tänk dig en riktigt tjock och krämig smoothie.
2. Häll upp i ett glas eller skål och platta till högst upp med en sked.
3. Låt stå i frysen i minst 5 timmar (men helst över natten).
4. Servera direkt efter att du tagit ut cheesecaken ur frysen. Annars smälter den!

Recept från the rawtarian

Daniel