Öka din energi, livskraft och vitalitet med “the green water challenge!

Green water

The water challenge utmanar dig till en ny positiv vana som du kan göra var som helst och när som helst.

Varje dag utför vi otaliga vanor och rutiner som antingen stärker oss eller försvagar oss. Har du valt dina vanor eller sker de bara av gamal vana? Genomför du dina rutiner medvetet eller omedvetet?

Är dina vanor bra för dig nu? Bra för dig långsiktigt? Är de bra för andra? Är de bra för det “greater good”?

 


Vad är utmaningen?
The  Green Water Challenge är att du inom 30 dagar skapar vanan att:
Dricka 2 liter eller mer grönt vatten per dag
Dricka en av dessa liter precis när du gått upp på morgonen

Vad behöver du för Green Water Challange?
En enliters glasflaska
Dricksvatten
Greens
5*3 minuter
Lugn andning
Hälla ned 0.5-2 tsk greens (tex vetegräs, korngräs, moringa, alfalfa, spirulina eller en mix av dess) per flaska. Skaka och drick.

Skapa vanan och håll den.

Varför ska du anta The Water challange?
Det finns flera anledningar och den viktigaste är för att du är värd det. Den andra för att din familj, dina vänner och anda i din omgivning är värda det. Den tredje är för att det kommer få dig att må bättre.

Vi lever försurade liv
Så gott som alla människor i den moderna kulturen lever försurande liv men både försurande vanor, känslor, mat och dryck.

Vi har alla en syra/bas-balans i kroppen. Vi som surast i magsäcken där syror bryter ned mat och som mest basiska eller alkaliska vi vårt skelett. Vårt blod är aningen basiska på ca7,36 (7 är neutralt).

Genom att tillsätta extra mineraler och chlorofyll bygger vi upp ett minerallager i kroppen som stärker tänder och skelett och vi laddar med viktiga antioxidanter.

Det som gör Green gröna är klorofyll som är en molekyl som är enormt lik hemoglobin som finns i vårt blod. Klorofyll gör växterna gröna och hemoglobin gör vårt blod rött. Den enda skillnaden är att klorofyll har en magnesiumjon i mitten och hemoglobin har en järnjon i mitten.

Gör Green Water challenge utmaning i 30 dagar och upplev en transformation med ökad energi, livskraft och vitalitet.

Mattias Fyrörn