Träffa Ninjan och Superatleten Daniel Flefil

Daniel Flefil

Du är en dedikerad man med höga målsättningar för dig själv. Vad har du för drivkraft?Min driv kraft ligger i att se andra människor lyckas. Att jag kunnat hjälpa folk att förändra sitt liv till det bättre blir jag så glad av. Att få höra, “på grund av dig så lyckades jag med det här” är en av de bästa man kan få av en annan människa. Sedan drivs jag av att vara bäst hela tiden, vill inte vara nummer 2.

Kan du berätta om ett eller ett par mål som du fokuserar på idag?

Idag fokuserar jag på att utveckla mig själv varje dag, genom att läsa böcker om personlig utveckling, det har givit mig så mycket och utvecklat mig som person som inga andra böcker. Något jag fokuserar på som mål, är att bygga upp Beastbarzz. Som är ett street workout team som jag och några vänner startat. Vi tror på att alla har kapaciteten att nå sitt bästa jag, men ibland måste man ha någon som är där och pushar, tror på en. Vi vill visa det här genom Calisthenics movement, alltså genom att använda din egen kropp som träning.

Daniel Superman Pushup
Daniel Superman Pushup
Du har uppnått fantastiska träningsresultat som du delvis visar i Ninja Warrior och i Beastbarzz. Vad har du för tips till någon som vil utveckla funktionell styrka?
Det första tipset är att börja använda kroppen först och främst som den ska. Som en stor kille vid namn Ido Portal skulle säga, desto dyrare träningsredskap, desto fattigare är rörelsen hos människan. Mer konkret, använd din egen kropp, oavsett vilken nivå du själv är på så kan man börja med att göra armhävningar, Chins, situps, knäböj, det är de övningar som är bas för kroppen. Samt att stretcha efter varje pass, detta har ökat min återhämtning och ökat min prestation när jag utövat min sport.

Vad engagerar dig?

Utveckling. Att jämt och ständigt veta att man alltid kan bli bättre än du var igår. Det finns så oändligt med kunskap på denna planet att man aldrig kommer hitta suga åt sig allt under en livstid eftersom det kommer ny kunskap hela tiden. Att kunna bidra till en bättre värld.

Om allt var möjligt vilka tre saker skulle du göra då?

Allt är möjligt, det omöjliga har någon inte bara lyckats med ännu. Jag ska bli Talare/motivationstalare. Jag ska bli miljonär, för att kunna bidra till att kunna hjälpa fler människor. Kunna förändra världen en liten bit.

Vilka morgon, dags och eller kvällsrutiner får dig att vara på topp?

Jag vaknar upp och sätter på Motivations videos direkt på morgonen, detta har hjälp mig att komma i rätt fokus direkt och vetta att använda dagen väl. Äta en ordentlig frukost och äta minst 4 gånger om dagen för att min kropp ska ha topp energi! På kvällen sätter jag på motivations video innan jag lägger för att bearbeta det jag hör i videon under natten. Testa så under 2 veckor så kommer du märka att din vardag inte kommer vara likadan.

Berätta om en eller flera person som inspirerar dig?

Jag har en del människor som inspirerar mig. Först och främst Darren Hardy som är en talare och framgångsrik entreprenör. Tim Ferris som är otroligt galen men creative entreprenör som vågar testa nya saker. Eric Thomas som har inspirerat mig och motiverat mig sen jag var 14 år gammal.

Kan du dela med dig av en utmaning som gjorde dig starkare och hur det påverkar dig idag?

Det var en tid då jag titta på alla problem som fanns och skyllde ifrån mig hela tiden, skyllde på att det var någon annans fel att det inte gick bra eller att det inte funkade för jag försökte med ALLT. Men så rekommenderade en vän till mig boken, “The compound Effect” av Darren Hardy, och där stod det, ta 100% ansvar för allt i tid liv, oavsett vad det är så kan du påverka eller ändra det även fast du inte tror på det nu. Där efter såg jag allt på ett helt annat sätt och det gjorde mig så mycket starkare och självsäkrare eftersom jag började lite på mig själv mer också.

Vad har fått dig att tro på din kraft?

Böcker.. kommer inte ihåg vilken bok som nämnde det men det stod ungefär så här, Om du inte tror på dig själv, hur ska någon annan tro på dig. Rekommenderar alla som vet att de inte tror på sin egen kraft att läsa böcker inom personlig utveckling.

Varför gillar du Go For Life superfoods och vad har du för favorit?

Det kommer så nära naturen som möjligt och efter att ha börjat använda dessa produkter och liknande har jag märkt en liten skillnad varje dag. Det gillar jag väldigt mycket, när det är en liten skillnad varje dag så blir det någon stort senare som förändras och det är det jag strävar efter.

Vad är ditt favorit recept med Superfoods?

Jag ska vara ärlig, jag är en person som tar det jag behöver ta utan att tänka på smaken, om jag behöver få i mig någon så kan jag bara blanda det med vatten eller något. Det är något jag har utvecklat genom åren eftersom jag ville lära mig att inte klaga på smaker, då jag någon gång i livet kommer behöva äta mat/örter/frukt som jag inte tycker om, men som jag vet är bra för min kropp.

How do you go for life?

Jag försöker ta livet med en storm,, testa nya saker hela tiden, för att sedan kunna titta tillbaka och inte ångra något i livet. Jag gillar inte det som kallas Comfortzone, det är där drömmar och mål dör, jag har varit där och kommer vara där ibland då och då eftersom man glömmer bort att man är där ibland, man blir bekväm.

Berätta gärna något annat spännande om dig själv.

Alla är välkomna att ta kontakt med mig ifall de undrar något eller vill ha hjälp med någon, jag hjälper gärna till.

Var kan man läsa och se mer av dig online?

www.facebook.se/danielflefil www.instagram.com/danielflefil www.instagram.com/beastbarzz https://www.facebook.com/Beastbarzz-934395606630819/?ref=aymt_homepage_panel

IMG_5025

Mattias Fyrörn